Rodinný dům, 3+kk

Novostavba zděné chaty u jezera s rozlehlým pozemkem, vinným sklepem a saunou v rekreační oblasti Banské Štiavnice. Kompletně zařízená a právoplatně zkolaudovaná chata je vhodná k okamžitému využívání.

Dispozici chaty tvoří vstupní část s rohovou sedací soupravou a krásnym výhledem na okolní lesy, obývací část s funkčním krbem a jídelním koutem a plně vybavená kuchyň. Ručně vyrobené dubové schody vedou do druhého podlaží, kde sa nachází rodičovská ložnice (s přípravou instalací pro koupelnu) a prostorný dětský pokoj, resp. další ložnice. Prosvětlená koupelna s toaletou je umístěna v dolním podlaží v částečně zapuštěném suterénu a je větraná přes vlastní okno. Vedle koupelny sa nachází infrasauna pro 2 osoby. Na tomto podlaží je také vinný sklípek s cihlovými policemi a skladovací prostor. 

Standard chaty zahrnuje podlahové topení ve spodní části, elektrické radiátory, které lze ovládat dálkově, funkční krb či bezpečnostní kamerový systém. Kuchyň je vybavena elektrickou troubou, indukční varnou deskou, lednicí a mikrovlnou troubou. Chata byla zkolaudována v r. 2023 a je připravena k okamžitému využívání. Voda a elektřina přímo na pozemku, kanalizace přes septik.

Svažitý pozemek nabízí absolutní soukromí a neuvěřitelné výhledy do okolí přírody. V horní části pozemku je prostor pro relaxaci v houpací síti, domeček pro děti na stromě a vydlážděná platforma pro jídelní sezení. Na úrovni domu je přístřešek pro 2 větší auta a uzamykatelný odkládací prostor. V dolní části pozemku se rozkládá zahrada o rozloze 365 m2.

Počúvadlianske jezero nacházející se v blízkosti chaty je jezero umělého původu a patří mezi nejnavštěvovanější lokality v oblasti. Rozprostírá se na ploše 12 ha a je oblíbeným letním, ale i zimním rekreačním střediskem využívaným chataři, turisty, dětskými tábory, a je také místem konání kulturních akcí. Středoslovenské údolí pod Štiavnickými vrchy a blízkost historického centra zapsaného v seznamu UNESCO zase umožňuje bohaté kulturní vyžití.

Výměra pozemku celkem 2028 m2, plocha chaty 120 m2, zastavěná plocha 55 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104908
  • Prodejní cena
    6 273 555 Kč / 249 000 €
  • Zastavěná plocha
    55 m²
  • Pozemek
    2 028 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Banskobystrický kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.